Největší výhrada, kterou mají lidé ohledně paleo diety, zní následovně: „A co budu jíst k snídani ?“ Pokud si ráno dáváš rád(a) spíše lehčí snídani v podobě ovesných vloček, pak Ti určitě bude tahle paleo verze chutnat. Banán dodává přirozeně sladkou chuť, drcený kokos napodobuje strukturu ovsa a kešu máslo dodává jídlu krémovost. Kaši je možné ozdobit třeba ovocem a kardamomem, ale můžeš přidat třeba i čerstvé bobule, posypat skořicí nebo kokosovým krémem. A pokud máš právě dýňovou náladu, můžeš přidat lžíci nebo dvě dýňového pyré a nebo třeba i dýňové koření. Vychutnej si jednu z nejjednodušších paleo snídaní! A pokud ji chceš teplou, stačí ji mírně ohřát.


INGREDIENCE
- 1 banán (zelené mají méně cukru než zralé)
- 1/3 šálku drceného kokosu
- 2 lžíce kešu másla (můžeš ho nahradit třeba mandlovým nebo slunečnicovým máslem)
TOPPING
- čerstvé bobule
- skořice
- hořká čokoláda, nalámaná na kousky
- kokosové máslo
PŘÍPRAVA
- Rozmačkej banán spolu s nastrouhaným kokosem a kešu máslem (popřípadě vše rozmixuj v mixéru).
- Vidličkou všechno smíchej dohromady.
- Navrch přidej čerstvé bobule nebo jiný topping dle Tvého výběru.